آسانبر کٌرد صنعت

سرویس و نگهداری و آسانسور

آسانبر کٌرد صنعت

سرویس و نگهداری و آسانسور

آسانبر کٌرد صنعت

این شرکت با مدیریت جناب آقای عبدی پور در زمینه ی سرویس و نگهداری , بازدید و مشاوره فعالیت دارد .
مکان : تهران و حومه
برای اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید.
دفتر : 02144652654
همراه : 09120276237

با تشکر
مدیر عامل شرکت آسانبر کٌرد صنعت

وبسایت ما :
www.asanbarkurdsanat.ir
اینستاگرام :
https://instagram.com/kurd.sanat

آسانسورهای هتل چگونه است؟

آسانسور در هتل ها از مهمترین وسیله جهت جابجایی مهمانان و کارمندان است که به طور کلی و سرانگشتی برای هتل هایی از نوع متوسط به ازای هر ۱۰۰ مهمان یک آسانسور در طرح آن در نظر گرفته می‌شود و به ازای هر دو آسانسور مسافربر نیز یک آسانسور پیش بینی می‌کنند.

پله برقی در بعضی هتل ها برای انتقال مسافرین در مسیرهای کوتاه آن ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، جابجایی افراد و بار در هتل ها در زمان های مختلف صورت می‌گیرد و نمی‌توان آن را با نرخ جابجایی صبح یا بعد از ظهر در فضاهای اداری مقاسه کرد‌.

بیشترین حجم خروج مهمانان از هتل در ساعت صبح و بیشترین ورودی نیز در ساعات بعد از ظهر در طی روز است و در طول روز ترافیک از نوع دو طرفه خواهد بود که در این ساعات مهمانان بین اتاق ها ، رستوران و در خروج و ورود از هتل تردد می‌کنند. در محاسبات ظرفیت آسانسور، تعداد بالا و پایین شدن آسانسورها و توقف ها در طبقات طی روز در نظر گرفته می‌شود و بیشتر اوقات آسانسورها کمتر از ۵۰٪ بار واقعی خود در کار هستند‌.


حداقل ابعاد یک آسانسور هتل ۱۷ نفره در نظر گرفته می‌شود که این آسانسور به منظور جابجایی مهمانان هتل به همراه بارشان در نظر گرفته میشود‌.


البته در هتل های با ارتفاع کم این موضوع صادق نبوده زیرا ۳۰٪ اتاق های این نوع هتل ها در طبقات پایین و همطراز طبقه ورودی هستند و در هتل ها بستگی به موقعیت محل و سطح کیفیت خدمات آنها متفاوت است‌‌ مانند هتلی کا در کنار ایستگاه قطاری واقع باشد‌.

آسانسورهای مسافربر و یا باربر در هتل هایی که برای مسافرین و وسایل آنها مورد استفاده قرار می‌گیرد با آسانسورهایی که در بخش اداری هتل ها استفاده می‌شود، متفاوت است‌. یکی از اختلاف های اساسی آن در نحوه کارکرد درب های ورودی آسانسورهاست .

 
در آسانسورهای مسافربر که معمولا درب ورود آنها عریض تر است باید به هنگام بسته شدن درب به مسافر و یا بار همراه آن برخوردار نکنند. با به کارگیری درب های ورودی از نوع سرعت کم، راندمان کارکرد آسانسورها کاسته خواهد شد که لازم است در طراحی آسانسور و انتخاب سرعت ، تعداد و اندازه ی آسانسور دقت کافی به عمل آید. اندازه ی کابین آسانسورها باید به اندازه ای باشد که با توجه به حمل بار توسط مهمانان ، مسافرین داخل آن احساس راحتی کنند.

 حداقل ظرفیت آسانسور پیشنهادی ۱۲۷۵ کیلوگرم می باشد که ابعاد آن با توجه ظرفیت آن از جدول استاندارد استخراج و در طرح باید پیش بینی شود‌. ابعاد آن باید به‌طوری باشد که بتواند صندلی چرخ دار و برانکارد نیز به راحتی در آن داخل شود. اکثر مهمانان هتل هنگام ورود به آن آشنایی چندان با محل آسانسورها ندارند که لازم است با علائم هشداردهنده که کنار آسانسور در مسیر عبور مهمانان و یا کنار راه پله ها نصب می‌شود، راهنمایی لازم به مهمانان داده شود.

 
معمولا انتقال اسباب و اثاثیه و وسایل مهمانان در طبقات، نظافت و سرویس اتاق ها و دیگر خدمات با جابجایی مهمانان و آسانسورهای مربوطه به صورت جداگانه در طراحی هتل ها لحاظ می‌شود.

آسانسورهای باری نباید معمولا در کنار آسانسورهای مهمانان مستقر شوند و باید در فضای پشتی و خارج از محدوده دیگر آسانسورهای بخش اصلی پیش بینی شوند، و ابعاد آنها باید به اندازه ی کافی دز نظر گرفته سود تا بتواند برای جابجایی ترولی رخت چرکی و تمیز، ترولی مخصوص نظافت هتل ها و غیره مناسب باشند. حداقل ظرفیت این آسانسور ها تا ۱۶۰۰ کیلوگرم پیش بینی می‌شود.
 


در هتل هایی که ضیافت ها ، کنفرانس ها برگزار می‌شود لازم است به جز سرویس دهی به مهمانان هتل‌ها، سرویس دهی مطلوبی نیز به این نوع خدمات نیز صورت بپذیرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی