آسانبر کٌرد صنعت

سرویس و نگهداری و آسانسور

آسانبر کٌرد صنعت

سرویس و نگهداری و آسانسور

آسانبر کٌرد صنعت

این شرکت با مدیریت جناب آقای عبدی پور در زمینه ی سرویس و نگهداری , بازدید و مشاوره فعالیت دارد .
مکان : تهران و حومه
برای اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید.
دفتر : 02144652654
همراه : 09120276237

با تشکر
مدیر عامل شرکت آسانبر کٌرد صنعت

وبسایت ما :
www.asanbarkurdsanat.ir
اینستاگرام :
https://instagram.com/kurd.sanat

 قطعات اصلی موتورخانه آسانسور

1 - موتور گیربکس یا گیرلس

​​​​​​موتور گیربکس : موتور گیربکس آسانسور بدلیل وجود گیربکس انرژی و برق بیشتری برای هر بار شروع حرکت خود در هر لحظه احتیاج دارد و همچنین راندمان یا بازده کاری آن پائین است.

موتور گیرلس : موتور گیرلس بدلیل فقدان گیربکس از لحاظ حجم کوچکتر از موتور‌ گیربکس آسانسور می‌باشد و طبیعتا باعث نصب سریعتر آسانسور شده و هزینه سرویس و تعمیرات آسانسور را به حداقل می‌رساند و همین مشخصات باعث می‌شود که موتور گیرلس آسانسور برای ساختمان‌های اداری و یا ساختمان‌های مسکونی پرترافیک بسیار مناسب و مقرون به صرفه باشد.

2 - تابلو فرمان :

میان اجزا و قطعاتی که در هدایت یک آسانسور نقش دارند، تابلو فرمان آسانسور از مهم‌ترین بخش‌های الکتریکی است. این قطعه که با نام برد کنترل آسانسور نیز شناخته می‌شود، در موتورخانه قرار می‌گیرد و مرکز پردازشی برای آسانسور به‌شمار می‌رود.

دیدیم که در آسانسورهای دارای مدل دوسرعته، تغییر و روند افزایش و کاهش سرعت به چه صورت است. در این نوع تابلو فرمان سرعت در آغاز حرکت به صورت ناگهانی از صفر به یک، سپس به نیم و صفر می‌رسد. این نوع افزایش و کاهش حرکت سبب انتقال شوک‌هایی به کابین می‌شود که برای مسافران کاملا محسوس و البته دلهره‌آور و نامطلوب است.

3 - تابلو صفر و یک :

یکی از قطعات پرکاربرد در آسانسور تابلو سه فاز است.تابلو سه فاز آسانسور در قسمت الکتریکال مورد نصب و راه اندازی قرار می گیرد.این وسیله متشکل از سه فیوز برای ایمنی سیم کشی آسانسور است.در هر پروژه از نصب و راه اندازی آسانسور استفاده از این وسیله ضروری است. تابلو سه فاز دارای شینه نول و ارت و ترمینال‌های سه فاز و نول و ارت است. دو کلید مینیاتوری نیز درون آن تعبیه شده است.تابلو سه فاز در قسمت موتورخانه آسانسور قرار می گیرد.و برای انتقال برق سه فاز و تک فاز به دیگر تجهیزات آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد. 

4 -گاورنر

​​​​​شامل مجموعه ای از گاورنر، ترمز اضطراری(پاراشوت) ، اهرم و سیم بکسل گاورنر می باشد. گاورنر (کنترل کننده مکانیک سرعت) یک سیستم مکانیکی است که ترمز اضطراری را به هنگام افزایش سرعت کابین از سرعت نامی طراحی شده فعال می‌کند. هر گاه سرعت کابین به هر دلیلی بیش از ۱۱۵ درصد از سرعت نامی خود افزایش یابد، ترمز ایمنی به صورت مکانیکی فعال شده، روی ریل ها از طریق لقمه های خود ترمز و کابین را متوقف می‌کند.

ضمنا  قبل از اینکه به صورت مکانیکی عمل کند در سرعت حدود ۱۱۰ درصد سرعت نامی کابین فرمان قطع برق موتور آسانسور را از طریق میکروسوئیچ خود فعال می‌کند.

​​​​​​​

​​​​​​​

نظرات  (۱)

  • ناصر صفری
  • پاینده باشید 💯

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی