آسانسور مراکز تفریحی چگونه است؟
این فضا در گروه ساختمان هایی است که ساکنین و مراجعه کنندگان زیادی دارند. تئاتر های بزرگ ممکن است در چند طبقه باشند که جریان ترافیک آنها به گونه ای طرح شود که مشتریان به سرعت و به طرز صحیح به محل خود هدایت شوند. معمولا ورودی به حد کافی بزرگ نیست ولی مشکل زیادی ایجاد نمیکند. از دیگر ساختمان های این میتوان به استادیوم اشاره کرد که تعداد طبقات آنها زیاد نیست ولی حجم جابجایی نفرات آنها زیاد است.
آسانسور مراکز تفریحی مانند سینما ، تئاتر و کنسرتها در این نوع ساختمان ها باید مطمئن بود که ورودی ها به حد کافی عریض باشند تا مشکلاتی در ورود و خروج نفرات به وجود نیاید. راهرو ها ، پله ها و وسایل انتقال عمودی به گونه ای باشند که ضمن انتقال صحیح نفرات امکان جابجایی نفرات ناتوان و معلولین نیز مد نظر باشد. تعدادی از این گروه ساختمان ها نیز میتوانند به منظور یک نوع فعالیت یا برای بهره برداری چند منظوره پیش بینی شده باشند. در استادیوم ها ، معمولا از آسانسور استفاده نمیشود. در مراکز شهرها ممکن است سینما ها ، تئاترها و یا مراکز کنسرت در تعداد طبقات بیشتری ساخته شوند در این مجموعه ها از بله پرقی جهت جابجایی عمودی مورد استفاده قرار میگیرد.
آسانسور و پله برقی در مراکز تفریحی مانند سینما ها، تئاترها و کنسرت ها
آسانسورها برای جابجایی مراجعه کنندگان پیش بینی میشوند و صرفا برای افراد معلول ناتوان و یا آتش نشان مد نظر قرار میگیرد. این فضاها ممکن است شامل بخش اداری ، رستوران ، اتاق های تعویض لباس و غیره باشد که برای همه آنان باید آسانسور باری پیش بینی شود. در بعصی موارد ممکن است صرفا آسانسور باری نباشد. باید آسانسور نفر بر – باری مد نظر قرار میگیرد. آسانسورهای سرویس (مون شارژ) باید برای سرویس دهی رستوران و آشپرخانه و موارد دیگر مد نظر قرار گیرد.