آسانبر کٌرد صنعت

سرویس و نگهداری و آسانسور

آسانبر کٌرد صنعت

سرویس و نگهداری و آسانسور

آسانبر کٌرد صنعت

این شرکت با مدیریت جناب آقای عبدی پور در زمینه ی سرویس و نگهداری , بازدید و مشاوره فعالیت دارد .
مکان : تهران و حومه
برای اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید.
دفتر : 02144652654
همراه : 09120276237

با تشکر
مدیر عامل شرکت آسانبر کٌرد صنعت

وبسایت ما :
www.asanbarkurdsanat.ir
اینستاگرام :
https://instagram.com/kurd.sanat

آسانسور های رستوران چگونه است؟

در ساختمان هایی که دارای رستوران ها ، کافه تریا و یا هر بخشی که در آن از افراد پذیرایی می‌گردند نیاز به آسانسور های جداگانه است که دیگر آسانسورها جدا هستند. در صورتی که آسانسورهای رستوران با بقیه بخش ها مشترک باشند، مشکلاتی از نظر ترافیکی مشترین پخش بوی غذا و مواد غذایی ایجاد خواهد شد. البته می‌توان مشکلات فوق را با یک مدیریت سنجیده و منظم تا حدی کنترل کرد از جمله می‌توان روکش مناسبی جهت جلوگیری از انتشار بو در کابین نظر گرفت ‌ . از طرفی آسانسور حمل غذا در یک ساختمان به دلیل ابعاد نزولی محل غذا فضای بیشتری  در مقایسه با نوع مسافر بری اشغال می‌کند و ابعاد کابین آن تابع سیکل رفت و برگشت و نحوه حرکت آسانسور در ساختمان نیز است که باید در طرح اولیه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد در یک رستوران به ظرفیت ۳۰۰ مشتری باید آسانسورهای باری مخصوص حمل غذا در ساختمان پیش بین شود تا غذا رو از آشپزخانه به قسمت توزیع غذا منتقل  ننماید و همچنین جهت حمل و جابجایی مشتریان نیز آسانسورهای مستقل در نظر گرفته می‌شوند.

آسانسور رستوران


جهت محاسبه تعداد و مشخصات فنی اسانسورها یا پله برقی ساختمان باید طراح از حجم جابجایی و چرخش مشتریان در ساختمان را مورد مطالعه دقیق قرار داده که تعداد این جابجایی تابع صندلی ها، میزها و فضایی که در رستوران اشغال می‌کنند،  میباشد تعیین سطح مفید رستوران ها که صندلی ها و میزها به بخود اختصاص می‌دهند شامل کلیه فضا در رستوران بجز آشپزخانه ، انبارها ، راه پله ها و فضای تاسیسات که عمدتا ۵۰ درصد کل سطح رستوران را شامل خواهد شد‌ .

در بعضی ساختمان ها هر چند تعداد مسافرین در لابی زیاد نیستند و امکان دسترسی به کابین به حدی است که کابین با ظرفیت ناقص خود حرکت می کند و این باعث افزایش زمان انتظار و مشکلات ترافیکی در ساختمان به وجود می آورد و لذا برای این منظور باید سطح لابی به حد کافی طراحی و در ساخت ساختمان پیش بینی می‌شود همان طوری که در بخش های قبلی نیز مطرح گردید چیدمان آسانسورها در طراحی و محاسبه ابعاد لابی موثر است و این چیدمان خود باعث طراحی سطح موتورخانه و تاثیر زیادی در طراحی سازه ساختمان خواهد گذاشت‌ .

 

پیش بینی مشکلات طرح لابی و پیشنهاد نحوه طرح آن بسیار مشکل است و برای این منظور در محاسبات زمان رفت و برگشت آسانسور ضریبی حدودا حداقل ۱۰٪ به عنوان ناکارایی در زمان سوار و پیاده شدن منظور می‌شود .

یکی از عوامی که تاثیر در زمان رفت و برگشت آسانسور و در نتیجه ترافیک ساختمان می‌گذارد و تاثیر عرض درب و شکل کابین است‌ . البته این عامل ربطی به مشخصات طرح ساختمان به طور مستقیم ندارد لیکن د. آسانسورهای از جمله آسانسورهای پانورامیک شکل هسته مرکزی تاثیر در شکل کابین آن می‌گذارد که عمده ترین تاثیر آن در زمان انتقال مسافر به داخل کابین خواهد بود و باعث کاهش راندمان جابجایی آن می‌گذارد سطح بین صندلی ها نیز با توجه به سیستم متغیر است و سطح فضای بین میزها که مشتریان را شامل نمی‌گردد از دیگر مواردی که در طرح باید مد نظر قرار داد تعداد دفعات پر و خالی شدن مشتریان در باهات خاص از سرویس دهی رستوران میباشد ، ظرفیت مشتریان و تعداد مراجعه کنندگان به رستوران یا کافه تریا تابع نوع سر و سطح کیفیت پذیرایی از مشتریان است‌ .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی